Ndërtimi, Operimi dhe Transferimi i Aeroportit "Nënë Tereza"

Data e nënshkrimit:
Lloji i kontratës:
Vlera e investimit:
Tarifa:
Shënime:
Kohëzgjatja në vite:
Fusha e veprimtarisë:
Çmimi i shërbimit:
Vendodhja:
Përshkrimi:Partnerët Private
NIPT : V.Nr. 32147
Adresa : ne Rrugën e Kavajas nr. 59, Tirana Tower
Statusi : Active
Autoritetet Kontraktuese
Adresa : Blv. Deshmoret e Kombit, Tirane
Statusi : Close
Adresa : Blv "Deshmoret e Kombit", Tirane
Statusi : Close
Lista e Dokumentave
Titulli i dokumentit Shkarko
20161229100847-kontrata aeroporti Nene Tereza edit.pdf
20170309134459-Ligj_55_2016_19.05.2016.pdf
20211213113058-Aneks Kontrata TIA edit.pdf