Koordinatori

Koordinatori për te drejtën e informimit për ATRAKO:

Znj. Ankiola Gjyli

Adresa: Ministria Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit

Bulevardi “Dëshmorët e 4 Shkurtit”, Nr. 2, Tiranë.

Tel: 069 51 64 334

Email: ankiola.gjyli@atrako.gov.al

Orari: E hënë – E enjte 08:00 – 16:30

           E premte 08:00 – 14:00