Kontakte

                 Adresa: Ministria Financave dhe Ekonomisë

                 Bulevardi Dëshmorët e Kombit”, Nr. 3, Tiranë.

                 Tel: 04 2 274 745

                 Fax: 04 2 223 587   

                                                                  e-mail: info@atrako.gov.al

Kontakto Direkt:

Ju lutem vendosni adresën e emailit që t`ju kontaktojmë.
 

Vendndodhja në hartë: