Menaxhimi, operimi, mirembajtja dhe pëmirësimi teknik i terminalit të konteinerve në portin e Durrësit

Data e nënshkrimit:
Lloji i kontratës:
Vlera e investimit:
Tarifa:
Shënime:
Kohëzgjatja në vite:
Fusha e veprimtarisë:
Çmimi i shërbimit:
Vendodhja:
Përshkrimi:Partnerët Private
NIPT : J61811539M
Përfaqësuesi: Asim Bregu |
Adresa : Bulevardi "Deshmoret e Kombit", Kullat Binjake, Kati 2, Nr. 21,Tirane,TIRANE,Tirane
Statusi : Aktiv
NIPT : 521332
Adresa : Stamboll, Turqi
Statusi : Active
Autoritetet Kontraktuese
Adresa : Sheshi Skëndërbej, nr. 5
Statusi : Close
Lista e Dokumentave
Titulli i dokumentit Shkarko
20161228082938-konteiner edit.pdf