Aktivitete

Tregu evropian i PPP-ve

Tregu Evropian i Koncesioneve/PPP Për vitin 2018, vlera totale e kontratave[1] të Koncesioneve/PPP të  nënshkruara në tregun Evropian arriti vlerën  14.6 miliardë euro (një ulje prej 4% nga viti 2017 …

Read More »

Rruga e Kombit

Objektivi kryesor i këtij projekti Koncesion/PPP është përmirësimi i Autostradës dhe shfrytëzimi dhe mirëmbajtja efikase e saj. Koncesionari do të përmirësojë, operojë dhe mirëmbajë Autostradën sipas një pakete të paracaktuar …

Read More »